Μεγάλος στόχος της Νέας Κηφισιάς τη νέα σεζόν είναι φυσικά το πρωτάθλημα της Α2 και η κατάκτηση της ανόδου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Έλληνας κόουτς ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι και το αυριανό παιχνίδι με τον Αρκαδικό αποτελεί ακόμη ένα ματς προετοιμασίας, όμως θέλει τη νίκη και τη πρόκριση στην επόμενη φάση:

“Σίγουρα πρόκειται για ακόμη ένα παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας μας, όμως θέλουμε να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε στο Κύπελλο και να αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο μας μια ομάδα από την Α1 (Απόλλωνα Π., ή Ηλυσιακό). Ασφαλώς και η προσοχή μας είναι στραμμένη κυρίως στο πρωτάθλημα, όμως κάθε αγώνας μέχρι τη πρώτη αγωνιστική είναι χρήσιμος και θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε πολύτιμες εμπειρίες και να “δεθούμε” σαν ομάδα”, τόνισε στο basketblog, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Η προετοιμασία της Κηφισιάς ολοκληρώνεται σήμερα, με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, ενώ παρά το ότι το ματς γίνεται καθημερινή (Τετάρτη 5 μ.μ.), οι ιθύνοντες του συλλόγου αισιοδοξούν ότι θα υπάρξει πολύς κόσμος στις εξέδρες.