Η ψυχολογία έχει ανέβει στον ΟΦΗ μετά την εκτός έδρας επιτυχία στο Μετς και πλέον στόχος των Κρητικών είναι να ζευγαρώσουν τις νίκες τους στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Καβάλα. Ο Απόλλων Δεληγιώργης που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας στον αγώνα με το Παγκράτι, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τη σπουδαιότητα την πρώτης επιτυχίας, αλλά και για τον αγώνα που ακολουθεί, ζητώντας τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου του Ηρακλείου:

“Αυτή η νίκη μας ανέβασε την ψυχολογία γιατί ήρθε μετά από το ματς του Ψυχικού. Ήταν ένας άτυχος για εμάς αγώνας και θέλαμε να κερδίσουμε το Παγκράτι. Με αυτή τη νίκη μπορούμε και “πατάμε” καλύτερα εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, αφενός γιατί έχουμε τους ίδιους στόχους με το Παγκράτι και αφετέρου γιατί την πήραμε παίζοντας εκτός έδρας”, τόνισε ο νεαρός γκαρντ και συμπλήρωσε: “Εμείς σε κάθε παιχνίδι, πάμε για τη νίκη. Η Καβάλα είναι μια καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και θα είναι ένα δύσκολο ματς. Όμως δεν παύει να είναι στην έδρα μας και θέλουμε να το κερδίσουμε. Θέλουμε να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος και να μας στηρίξει. Να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Μακάρι και εύχομαι να είναι γεμάτο το γήπεδο όπως κόντρα στην ΑΕΚ”.
Η προετοιμασία των “μελανόλευκων” ολοκληρώνεται αύριο με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματισμό του νεαρού σέντερ της ομάδας Γιάννη Τόζιου, ο οποίος – όπως όλα δείχνουν – θα χάσει και το παιχνίδι με τη Καβάλα, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος.