Τα Τρίκαλα άλλαξαν σελίδα στην μπασκετική ιστορία τους, μετά και την μετονομασία τους σε “TrikalaBC” από “Αίολος” και την αλλαγή του σήματος τους. Οι ιθύνοντες του συλλόγου ευελπιστούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο κόσμο κοντά στην ομάδα, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά όπου το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα έχει βάλει ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών του.

Σε δηλώσεις του στον τοπικό ραδιοσταθμό “Νέα Λέσχη 97.6“, ο μάνατζερ των Τρικάλων Κώστας Σκρέτας και κινητήριος… μοχλός των “κυανέρυθρων” μίλησε για την αλλαγή του ονόματος αλλά και την ανάγκη για στήριξη από όλους τους Τρικαλινούς φιλάθλους: “Ηταν μία κίνηση που έπρεπε να γίνει, προκειμένου να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση στον κόσμο, καθώς πλέον στο όνομα περικλείεται όλος ο νομός Τρικάλων. Βέβαια, στενοχωρήθηκαν οι πρώην πρόεδροι κ. κ. Σιαφαρίκας και Παπαθανασίου, που δημιούργησαν και οδήγησαν τον Αίολο από το 1993, για περίπου 20 χρόνια, αλλά πλέον και αυτοί κατάλαβαν ότι έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή για καλύτερο.

Προσεχώς θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση, όπου και θα παρουσιαστεί η νέα φανέλα της ομάδας, που πιστέψτε με, θα είναι πολύ πιο όμορφη, απ ότι φαίνεται στις φωτογραφίες και οι Τρικαλινοί θα αισθανθούν όπως εγώ το 1972, μπαίνοντας στο στάδιο Τρικάλων για να παρακολουθήσω παιχνίδι, ανάμεσα σε 20 χιλιάδες θεατών“, τόνισε ο κ. Σκρέτας σχετικά με την αλλαγή του ονόματος και συνέχισε αναφερόμενος στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ερμή Λαγκαδά:

“Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και σίγουρα οι δύο ομάδες δεν θα είναι έτοιμες. Βέβαια, τα Τρίκαλα υπερτερούν, διότι κάνανε λίγες προσθήκες, σε αντίθεση με το Λαγκαδά, που ανανέωσε σχεδόν όλο το ρόστερ του σε σχέση με πέρυσι. Θεωρώ ότι εμείς θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα κερδίσουμε και στη συνέχεια θα περιμένουμε το νικητή του ζευγαριού, Ελευσίνα – ΠΑΟΚ, που ελπίζουμε να είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο κλειστό και θεωρώ ότι το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο το Σάββατο”.

Τέλος, ο μάνατζερ των Τρικάλων αναφέρθηκε και στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας: “Οι πωλήσεις των διαρκείας πάνε μια χαρά και θέλω να πω ότι όσοι προμηθευτούν τα διαρκείας θα μπορούνε πέρα από τους αγώνες πρωταθλήματος να δούνε και τα παιχνίδια κυπέλλου. Με άλλα λόγια με ένα εισιτήριο των 50 ευρώ, θα μπορείς να δεις 20 αγώνες. Επίσης, έξω από το κλειστό, το Σάββατο θα υπάρχει ειδικό σταντ, όπου και θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας”.