Στη παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερου κόσμου στον Σαββατιάτικο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, προσδοκούν οι άνθρωπο των Τρικάλων. Οι ιθύνοντες των Θεσσαλών στηρίζουν πολλά φέτος στην έμπρακτη στήριξη των πολυάριθμων φιλάθλων τους και δεδομένης της ευκαιρίας ενός αγώνα με ομάδα από την Α1 και μάλιστα με μεγάλο όνομα, περιμένουν ένα γεμάτο γήπεδο.

Γι’ αυτό και αποφασίστηκε η τιμή του εισιτηρίου να είναι στα 10 Ευρώ για όλο τον κόσμο, ενώ δωρεάν θα είναι η είσοδος στους μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Μάλιστα, οι διοικούντες έχουν προβλέψει και για την φιλοξενία οπαδών του ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και θα τους διαθέσουν ξεχωριστή κερκίδα.

Σε ανακοίνωση τους εξάλλου, οι οργανωμένοι φίλοι των Τρικάλων “Σακαφλιάδες” αναφέρουν: “Έφτασε η ώρα να μιλήσουμε και εμείς. Μετά από πολλές συζητήσεις και πολλά συνθήματα η προσπάθειες μας για έναν μπασκετικό ΑΟ Τρίκαλα πιάνουν τόπο. Το έχουμε πει πολλές φορές, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα και από κανένα μεγάλο καφενείο.

Έχουμε αποδείξει ξανά και ξανά ποιοι είμαστε σαν πόλη και σαν λαός και θα το αποδείξουμε και πάλι…
Θέλουμε γεμάτο το κλουβί κάθε Σάββατο για να πάρουν όλοι τα μηνύματα της δυνατής επαρχίας, της δυνατής πόλης των Tρικάλων

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ….
Αν κάποιοι δεν μπορείτε να κάνετε πράξη τις υποσχέσεις …απλά μην τις δίνετε… Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για όλους μας…”.