Έντονη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στους Ικάρους Σερρών, καθώς σταδιακά ξεκινά ο σχεδιασμός της ομάδας, εν μέσω βέβαια σημαντικών εμποδίων, οι οποίες πηγάζουν από τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, κυρίως οι ομάδες της περιφέρειας.

Στο πρόσφατο Δ.Σ. των “κυανοκίτρινων” μπήκαν πάντως κάποιες βάσεις σχετικά με το “χτίσιμο” της ομάδας, με προτεραιότητα το θέμα του προπονητή. Οι ιθύνοντες των Ικάρων κινούνται με απόλυτη μυστικότητα και φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον “εκλεκτό” για τη θέση του χεντ κόουτς, ο οποίος δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Σερραίοι θέλουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τις τρεις… παλιοσειρές, που αποτέλεσαν και τη περσινή περίοδο τις… κολώνες της ομάδας. Ο λόγος για τους Κώστα Τότσιο, Φίλιππο Συμεωνίδη και Κώστα Πεχλιβάνη, με τους οποίους έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Οι τρεις έμπειροι παίκτες θα αποτελέσουν – όπως όλα δείχνουν – και φέτος τον κορμό γύρω από τον οποίο θα χτιστεί το νέο ρόστερ και αφού ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, θα προχωρήσουν οι επαφές για την παραμονή τους.

Τέλος, στις προθέσεις των Ικάρων να είναι ξεκινήσουν τον Ιούλιο (υπό την επίβλεψη του νέου κόουτς), προπονήσεις μεταβατικού χαρακτήρα, ενώ θα γίνουν και αρκετές δοκιμές νεαρών αθλητών από την Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές.