Για το μεγάλο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά… ζουν και αναπνέουν οι παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι θέλουν πάση θυσία να πετύχουν τη τρίτη φετινή τους νίκη και να ξεκολλήσουν από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Κρητικοί… ξεχειλίζουν από πάθος, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Πρόδρομου Τσερκιτζόγλου στον “Athletic Radio 104,2”,  ο οποίος περιμένει από τον κόσμο των “μελανόλευκων” να δώσει βροντερό παρών:

Θα δώσουμε και την ψυχή μας. Είναι δύσκολη η βαθμολογική κατάσταση της ομάδας όμως από αυτό το ματς θα πρέπει να αρχίσει η ανάκαμψη. Αν κερδίσουμε θα ανέβουμε στα κάγκελα να την πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας που ελπίζω να κάνει “καμίνι” το ΒΑΚ“, τόνισε ο 27χρονος γκαρντ και πρόσθεσε σχετικά με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

“Είχαμε διάφορα προβλήματα και οι τραυματισμοί συνεχίζονται.  Όμως η ομάδα θα σωθεί… Έχουμε καλούς παίκτες και καλό προπονητή, που νομίζω οτι είναι ο καλύτερος στην κατηγορία. Πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας όλα τα ματς. Είναι πλασματική η θέση που έχουμε αφού έχουμε χάσει πολλά ματς στον πόντο. Θα μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω νίκες”.

Όσον αφορά στο επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος της Α2, ο Τσερκιτζόγλου σχολίασε: “Είναι το χειρότερο των τελευταίων χρόνων. Υπάρχουν μέτριες ομάδες και η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τα πάντα. Αρκετές ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Όχι μόνο εμείς”.