Ο Αρκαδικός πρόσθεσε ακόμη δύο σημαντικά “όπλα” στο ρόστερ του, με την απόκτηση των Μίλος Σάκοτα και Γιάννη Αντωνιάδη και πλέον μπαίνει τη τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2. Ο τεχνικός των Αρκάδων Γιάννης Καστρίτης, εξέφρασε με δηλώσεις του την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στη πρεμιέρα της νέας σεζόν (εντός έδρας με το Λαύριο), ενώ τόνισε πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό:

“Δυστυχώς την εβδομάδα που μας πέρασε, είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που μας άφησαν λίγο πίσω, αλλά τα παιδιά δείχνουν καθημερινά διάθεση στην προπόνηση και εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε τον προγραμματισμός μας και πιστεύουμε ότι στην αρχή του πρωταθλήματος στις 12 Οκτωβρίου θα είμαστε εντελώς έτοιμοι, τόνισε ο νεαρός προπονητής και πρόσθεσε: “Σε συνεργασία με τη διοίκηση, κοιτάζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ. Κατά πολύ μεγάλο ποσοστό έχουμε καταλήξει στα πρόσωπα. Από εκεί και πέρα πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε την τελική μορφή που θα έχει η ομάδα την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά στη δυναμικότητα του νέου πρωταθλήματος, ο Γιάννης Καστρίτης σχολίασε: “Βλέποντας τα παιχνίδια του Κυπέλλου και τα φιλικά όλων των ομάδων καταλήγουμε και επιβεβαιώνουμε το συμπέρασμα ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο. Αδύνατη ομάδα δεν υπάρχει καμία φέτος στην κατηγορία κυριολεκτικά όπως ακριβώς το λέω. Υπάρχουν ομάδες οι οποίες έχουν ενισχυθεί αρκετά και θα διεκδικήσουν την άνοδό τους και από εκεί και πέρα υπάρχει ένα σύνολο οκτώ-εννέα ομάδων που είναι όλες στο ίδιο ακριβώς επίπεδο και γι’ αυτό λέμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό φέτος. Σίγουρα το πρωτάθλημα της Α2 θα είναι το πιο εντυπωσιακό των τελευταίων χρόνων”.