Η περιπέτεια του Λαυρίου στον θεσμό του Κυπέλλου έλαβε τέλος μετά την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό, κάτι που δεν επηρέασε στο ελάχιστο το καλό κλίμα στην ομάδα. Αντίθετα, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έδειξε θετικότατα στοιχεία απέναντι σε μια ομάδα της Α1, με τον Έλληνα προπονητή να μένει ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές, τηρουμένων πάντα των αναλογιών αλλά και των αγωνιστικών προβλημάτων (δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Περάκης, ενώ ο Γιαννακόπουλος χρεώθηκε από πολύ νωρίς με τρία φάουλ). “Θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα, όμως κρατάμε την θετική μας εικόνα και πλέον στρέφουμε τη προσοχή μας αποκλειστικά στο πρωτάθλημα”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σερέλης, σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι “κυανοκίτρινοι” επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και στη συνέχεια της προετοιμασίας τους, η οποία περιλαμβάνει ένα φιλικό παιχνίδι αύριο (Τρίτη) με αντίπαλο τον Πόλις και δύο ακόμη Παρασκευή και Σάββατο στη Κύμη, κόντρα στη τοπική ομάδα.
Όσον αφορά στο Μιχάλη Περράκη, ο τραυματισμός του 27χρονου σέντερ στον προσαγωγό (τράβηγμα) δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός και σήμερα το απόγευμα θα δοκιμάσει να μπει σε ρυθμούς προπόνησης.