Πραγματοποιήθηκε προχθές η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον προπονητή της Νέας Κηφισιάς Ηλία Παπαθεοδώρου και την διοίκηση του συλλόγου. Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν ασφαλώς η ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο νεαρός  προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με την ιστορική άνοδο της ομάδας των Βορείων Προαστίων στην Α1, έκανε τις πρώτες εισηγήσεις του για τη νέα σεζόν, κυρίως σε θέματα που αφορούν την γενικότερη οργάνωση τόσο του προπονητικού τιμ, όσο και της ομάδας.

Αυτό που προέκυψε είναι ότι υπάρχει κοινή θέληση και θετικό κλίμα για να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί Κηφισιά και Παπαθεοδώρου και αν υπάρξει τελική συμφωνία και στο οικονομικό οι δύο πλευρές θα δώσουν σύντομα τα χέρια.

Εξάλλου, από αύριο (Δευτέρα), επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ομάδας, καθώς θα ξεκινήσει το μεταβατικό στάδιο. Στις προθέσεις των ιθυνόντων της ΑΕΝΚ είναι να γίνει και ένα φιλικό παιχνίδι μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να γιορταστεί με κάθε  επισημότητα η κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Α2 καθώς και της ιστορικής ανόδου.