Η μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ συνεχίζεται με το βάρος να πέφτει στη φροντ λάιν. Η ομάδα της Κρήτης ήρθε σε συμφωνία με τον Βούλγαρο Κρουμ Ντοϊτσίνοφ, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ο 26χρονος διεθνής σέντερ, με ύψος 2.08, (πέρσι αγωνίστηκε στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσσού), προορίζεται για να θωρακίσει την ομάδα κάτω από το καλάθι και αποτελεί προσωπική επιλογή του κόουτς Φώτη Τακιανού, ο οποίος τον γνωρίζει καλά…

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του ΟΦΗ είχε δοκιμάσει τον Ντοϊτσίνοφ όταν ήταν προπονητής στον ΚΑΟΔ και παρ’ όλο που δεν προχώρησε τότε η μεταγραφή είχε σχηματίσει μια πολύ καλή άποψη για τον Βούλγαρο. Εντός της ημέρας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από τους “μελανόλευκους”.

Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν σταματούν εδώ όμως για τον ΟΦΗ, ο οποίος – σύμφωνα με τις εισηγήσεις του κόουτς Τακιανού – κινείται για την απόκτηση ακόμη τριών παικτών, για τις θέσεις του πλέι μέικερ, του σούτιγκ γκαρντ και του πάουερ φόργουορντ.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Ηρακλείου, στους χορηγούς της ομάδας μπάσκετ θα ανήκει για δεύτερη χρονιά το γυμναστήριο “Global Gym”, με παροχές υψηλού επιπέδου σε σχέση με την ενδυνάμωση και την φυσική κατάσταση των αθλητών της ανδρικής ομάδας.

Μάλιστα φέτος θα γίνονται στο “Global Gym” και εργομετρικές μετρήσεις των αθλητών ενώ θα παρέχονται σε αυτούς και διατροφικά προγράμματα από ειδικευμένο διατροφολόγο.

Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ευχαρίστησε τον υπεύθυνο του “Global Gym” κ. Παναγιώτη Καπόγλη, ο οποίος δείχνει έμπρακτα ότι στηρίζει την ομάδα.