Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες των Ικάρων Σερρών να δώσουν το παρών στον αγώνα του… συμπολίτη Ορφέα Ν. Σκόπου με τους Ττιτάνες Δράμας, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής.

Πρόσωπο της ημέρας ήταν ο Κώστας Τότσιος, ο οποίος βραβεύθηκε από την διοίκηση του Ορφέα, για το ότι έσπασε το ρεκόρ των 5.000 πόντων στην Α2, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της κατηγορίας.

Σε δηλώσεις του στο “serresbasket.blogspot.gr”, ο αρχισκόρερ των Σερραίων υπογράμμισε ότι το σημαντικότερο όλων θα είναι να κατακτήσει η ομάδα του την άνοδο στην Α1. “Συγχαρητήρια στην ομάδα του Σκοπού για τη σπουδαία νίκη που σημείωσε. Αξίζουν πολλά μπράβο στην διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές. Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την τιμή που μου έγινε και είναι πολύ σημαντικό να βλέπω αυτή την αναγνώριση στο πρόσωπο μου”, τόνισε ο πολύπειρος γκαρντ και σχολίασε σχετικά με το ρεκόρ του:

Αυτό που θα ήταν ιδανικό για εμένα είναι να είμαστε όλοι στην ομάδα γεροί και υγιής και να καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1“.