Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τον Προμηθέα Πατρών, καθώς από χθες (31/8) το απόγευμα η αποστολή βρίσκεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα ώστε να συνεχίσει τις προπονήσεις.

Για την προετοιμασία στην πρωτεύουσα την Ευρυτανίας μίλησαν ο Μάκης Γιατράς όσο και ο Νίκος Πέττας, τονίζοντας την ικανοποίηση τους για την δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι:

O προπονητής του Προμηθέα μιλώντας στην «ΠΤΔ» ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έδειξαν όλα τα παιδιά. Στο διάστημα της παραμονής μας στο Καρπενήσι προσπαθήσαμε να βάλουμε στο κλίμα της ομάδας τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα, φέρνοντας κοντά παλιούς και καινούργιους παίκτες. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα της Α2 Εθνικής».

Από την πλευρά του ο Νίκος Πέττας είπε: «Η προετοιμασία στο Καρπενήσι ήταν ιδανική για την ομάδα. Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει την δυσκολία του φετινού πρωταθλήματος και δουλεύουμε σκληρά και πάνω σε σωστές βάσεις για να ανταπεξέλθουμε στις υψηλές απαιτήσεις. Το καλό είναι ότι τα παιδιά που έχουν έρθει φέτος στον Προμηθέα είναι, εκτός από σπουδαίοι παίκτες, και εξαιρετικοί χαρακτήρες και αυτό κάνει πολύ εύκολο το δέσιμο της ομάδας με εμάς τους πιο παλιούς. Σε ό,τι αφορά το νέο πρωτάθλημα, νομίζω ότι με λίγη προσοχή μπορούμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα, το οποίο θα μας δώσει την κατάλληλη ώθηση και ψυχολογία για την συνέχεια. Όσον αφορά το Κύπελλο, κληρωθήκαμε να παίξουμε με αντίπαλο μια πάρα πολύ καλή ομάδα, σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και όπου φτάσουμε».