Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας θρηνεί την απώλεια ενός δικού του ανθρώπου, ενός «κομματιού» της ομάδας. Ο Στράτος Σιταράς που υπηρέτησε για χρόνια τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, κίνησε για την γειτονιά των αγγέλων και ο σύλλογος αποχαιρέτησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον παράγοντα της ομάδας.

Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας αποχαιρέτησε τον  Στράτο Σιταρά με τον δικό του ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο μέσα από ένα μήνυμα στα social media. Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας μιλούσε στο μήνυμά του για την μεγάλη απώλεια ενός ανθρώπου που υπηρέτησε τον σύλλογο για πολλά χρόνια και τον χαρακτήριζε το ήθος και η εργατικότητα. Επίσης η ομάδα ανέφερε ότι η οικογένεια του Ιωνικού είναι πλέον φτωχότερη, ενώ ο Ιωνικός έστελνε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στράτου Σιταρά.

Αναλυτικά το «αντίο» του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας στον Στράτο Σιταράς, που έφυγε από την ζωή:

ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΝΦ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Έφυγε από τη ζωή ο Στράτος Σιταράς. Ένας άνθρωπος που «υπηρέτησε» το σύλλογο για πολλά χρόνια.

Ένας παράγοντας που τον χαρακτήριζε το ήθος και η εργατικότητα. Η οικογένεια του Ιωνικού μας είναι από σήμερα φτωχότερη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Στα παιδιά του το Δημήτρη και το Βαγγέλη που αποτελούσαν για χρόνια βασικά και αναντικατάστατα μέλη της «μεγάλης» αντρικής ομάδας μπάσκετ. Στα εγγόνια του και σε όσους είχαν τη χαρά και την ευτυχία να τον γνωρίσουν!!!

Στράτο μας…καλό ταξίδι.

Ο πρόεδρος, Σύλλας Χρήστος

Ο αντιπρόεδρος, Παπαδουκάκης Κώστας

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου