Ο Αρκαδικός επιστρέφει στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, για το πρώτο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην έδρα του, όπου αντιμετωπίζει το Σάββατο (18/10) το Λαύριο έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος, η διοίκηση των Αρκάδων απεύθυνε κάλεσμα προς τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό της, δημιουργώντας μία όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Αρκαδικού για τα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 μέχρι και την Παρασκευή (17/10), παραμονές του αγώνα με το Λαύριο. Η μέχρι τώρα κίνηση των διαρκείας κρίνεται ικανοποιητική… Οι τιμές για τα 13 εντός έδρας ματς του Αρκαδικού στην Α2 είναι 70 Ευρώ για την κάτω κερκίδα των VIP, ενώ για την επάνω κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου είναι 50 ευρώ.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, στο κατάστημα MUSIC CENTER-Σταύρος Κωτσιόπουλος (Γεωργίου Α’ 3) και στο πρακτορείο ΟΠΑΠ-Χρήστος Γεννιάς (28ης Οκτωβρίου 42).