Με ανανεωμένη μορφή και με όνειρα ξεκίνησε ο ΟΦΗ την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας περιόδου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο με τον Φώτη Τακιανό και τον συνεργάτη του Μιχάλη Κασικτσόγλου να δίνουν το παρών. Επίσης στην πρώτη συγκέντρωση βρέθηκαν οι  Βασίλης Κιτσούλης, Γιάννης Λιανός,Χριστόφορος Ραζής,Νίκος Στυλλιανού, Γιώργος Μαυρογιάννης, Γιάννης Σταμπουλής, Νίκος Μποχωρίδης, Στέλλιος Χάλαρης, Αντώνης Σκλήβας και Γιούσι Κυρίτσης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φώτης Τακιανός τόνισε ότι ο ΟΦΗ αναζητεί ακόμα ένα σέντερ ο οποίος πιθανότατα θα είναι ξένος, ενώ άφησε ανοιχτό παράθυρο και για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για τις θέσεις των γκάρντ. Ο Φώτης Τακιανός που συνεχίζει στο τιμόνι του ΟΦΗ, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και δήλωσε ότι «πιστεύω πως έχουμε φέτος την πιο αξιόμαχη ομάδα στις τρείς χρονιές που είμαι εδώ. Η ομάδα είναι καινούργια και θα χρειαστεί χρόνος και πολλή δουλειά αλλά πιστεύω στο υλικό που έχουμε. Να είμαστε υγιής και θα δουλέψουμε πολύ για να πετύχουμε».
Για την παραμονή του στον ΟΦΗ, ο Φώτης Τακιανός ανέφερε ότι «υπάρχει ένα δέσιμο με τους ανθρώπους της ομάδας και μια αλληλοεκτίμηση. Εκτιμώ την προσπάθεια που κάνουν τα μέλη της διοίκησης και κοινό μας όραμα είναι να δούμε κάποια στιγμή τον ΟΦΗ στην Α1 μπάσκετ».

Επίσης τα νέα μεταγραφικά αποκτημάτα του ΟΦΗ τόνισαν: 

Γιάννης Λιανός: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα να βοηθήσω τον ΟΦΗ. Στόχος πρώτα να γίνουμε ομάδα και να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό σύνολο. Οσον αφορά τους στόχους τρώγοντας έρχεται η όρεξη που λέμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και βλέπουμε».
Βασίλης Κιτσούλης: «Χαίρομαι που επέστρεψα στον ΟΦΗ. Η διοίκηση δείχνει ότι θέλει να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα. Υπάρχει σοβαρότητα κα αυτό είναι πολύ σημαντικό σε αυτήν την κατηγορία. Εύχομαι σε όλους υγεία».
Αντώνης Σκλήβας: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ, Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Νίκος Στυλλιανού: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».
Στέλιος Χάλαρης: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα. Υπάρχει καλό υλικό και θα παλέψουμε για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».
Γιάννης Σταμπουλής: «Είμαστε μια νέα ομάδα και μας περιμένει πολλή προπόνηση και σκληρη δουλειά για να πετύχουμε.
Νίκος Μποχωρίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ. Εύχομαι να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν».
Απο τους παλιούς παίκτες του ΟΦΗ ο Χριστόφορος Ραζής ανέφερε ότι «ελπίζω να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Φέτος ο στόχος είναι να κάνουμε το κάτι παραπάνω απο μια παραμονή στην κατηγορία. Να είμαστε στα ψηλά πατώματα της κατηγορία. Είναι τιμή μου που παίζω στον ΟΦΗ και χαίρομαι που παρέμεινα στην ομάδα».