Για την σημαντικότατη μεταγραφή του Μάικ Ντι Νούνο, για το “ναυάγιο” αυτής του Δημήτρη Χείλαρη, αλλά και για τις προοπτικές του Ηρακλή τη νέα αγωνιστική περίοδο, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero 107,4”, ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του “Γηραιού” Σάκης Αποστολίδης. Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του ότι κάποιοι δεν ήθελαν την απόκτηση του Ιταλοαμερικάνου “μπόμπερ”. Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Αποστολίδης.

Για το πρόβλημα που προέκυψε με τον Χείλαρη: “Δυστυχώς η μεταγραφή του Χείλαρη κατά 99% δε θα γίνει λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τον στρατό. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, μιλήσαμε και με τον διοικητή του, αλλά δεν γινόταν να αλλάξει κάτι. Ο παίκτης ήθελε να παίξει στον Ηρακλή για αυτό και είχαμε συμφωνήσει αλλά αυτό το πρόβλημα δε γινόταν να λυθεί”.

Όσον αφορά τη μεταγραφή του Ντι Νούνο στον Ηρακλή: “Ο Ντι Νούνο θεωρώ ότι είναι μια σημαντική προσθήκη, έχω ακούσει πολλά θετικά για αυτόν και ευελπιστώ να τα παρουσιάσει και στο Ιβανώφειο μπροστά στον κόσμο μας. Κανείς δεν ξέρει ότι υπήρχαν και κάποιοι που δεν ήθελαν να έρθει ο Ντι Νούνο στον Ηρακλή, δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα… Εμείς όμως κάναμε τα πάντα για να τον πείσουμε να έρθει στην ομάδα μας”.

Για το αν θα υπάρξουνε επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις μετά το ναυάγιο με τον Χείλαρη και τη μη απόκτηση του Τσότσου: “Σίγουρα το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές. Του Αποστολίδη παραμένει ανοιχτό μετά το ναυάγιο με τον Χείλαρη, καθώς θα κινηθούμε για ένα τριάρι είτε από την Α1 είτε από την Α2. Ο Τσότσος ήθελε να έρθει στον Ηρακλή αλλά δυστυχώς έγινε ένα μπέρδεμα για το οποίο δεν ευθυνόμαστε”.

Αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι: “Η χρονιά θα βγει οικονομικά 100% και σε αυτό οφείλεται ο κ. Δρακόπουλος, του οποίου η προσφορά είναι πολύ μεγάλη. Οι υπόλοιπες ομάδες που έρχονται από το πουθενά και βάζουν εξωπραγματικά λεφτά δεν ξέρουμε αν θα αντέξουν. Κι εμείς θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα μεγάλο άνοιγμα και να πάρουμε τέτοιους ακριβούς παίκτες, αλλά δε θέλαμε να ρισκάρουμε”.

Κλείνοντας, τόνισε: “Ελπίζουμε πως η ομάδα που δημιουργήθηκε θα παίξει καλό μπάσκετ και πως θα φέρει πίσω ξανά τον κόσμο στο Ιβανώφειο”.