Μία από τις ομάδες που διεκδικούν τα χρήματα της επιχορήγησης της σεζόν 2010 – 11 είναι και ο Ερμής Λαγκαδά. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Χρηστίδης, σε δηλώσεις του στην “ΕΡΑ ΣΠΟΡ“, αναφέρθηκε στην κίνηση των έξι ομάδων της Α2 που αντιτίθενται στην έναρξη του πρωταθλήματος, εάν πρώτα δεν τακτοποιηθεί το φλέγον θέμα των επιχορηγήσεων:

“Η κίνηση των 6 ομάδων της Α2 δεν είναι κόντρα στην ομοσπονδία η οποία είναι γεγονός ότι έχει προσπαθήσει να δώσει λύση σχετικά με το θέμα της προϋπολογιζόμενης επιχορήγησης από την πολιτεία για τη σεζόν 2010 – 2011.

Ωστόσο επειδή το πρόβλημα για τις ομάδες είναι μεγάλο, δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο υπομονή. Έχουμε γίνει ελλειμματικοί τόσο απέναντι στους αθλητές όσο και απέναντι στην κοινωνία. Κάποιοι κινδυνεύουν να πάνε φυλακή. Όλοι μας λένε ότι έχουμε δίκαιο αλλά που να το βρούμε…”, τόνισε ο πρόεδρος του Ερμή και πρόσθεσε:

“Είναι επιτακτική η ανάγκη να αποκατασταθεί η αδικία όπως άλλωστε συνέβη πολλάκις στο ποδόσφαιρο με παρέμβαση του Υφυπουργού κου Ιωαννίδη διαμέσου του ΟΠΑΠ. Άλλωστε αυτά που διεκδικούμε εμείς είναι ψίχουλα σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Θέλουμε την ομοσπονδία δίπλα μας στον δίκαιο αγώνα μας. Δεν πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι ο μόνος τρόπος πίεσης που μας έχει απομείνει. Έχουμε καταντήσει επαίτες! Γνωρίζουμε ότι έχουμε τη στήριξη του ΠΣΑΚ όπως και πληροφορούμαι ότι και οι υπόλοιπες ομάδες της Α2 διατείνονται θετικά. Άλλωστε μια θετική εξέλιξη θα βοηθήσει συνολικά όλες τις ομάδες της Α2″.

Εξάλλου, σήμερα το βράδυ στο εστιατόριο “Φαίδρα” στον Λαγκαδά, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Ερμή και των χορηγών για τη σεζόν 2012 – 2013. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρατεθεί γεύμα προς τους δημοσιογράφους και τους λοιπούς προσκεκλημένους.