Με κάλεσμα προς όλους όσους αγαπάνε τον ΟΦΗ να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου.

Το οικονομικό αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα για τους “μελανόλευκους”, οι παράγοντες των οποίων ζήτησαν την έμπρακτη στήριξη του κόσμου, με μαζικότερη παρουσία στο γήπεδο, αλλά και των επιχειρηματιών του Ηρακλείου.

Το παρών έδωσαν οι Χρήστος Μιχαλόπουλος, Μάνος Ξημέρης, Ηρακλής Σφακιανάκης, Μανώλης Σφακιανάκης, Συμεών Καμπάκας και Τάκης Χωραΐτης, οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να βγει ο ΟΦΗ από το αδιέξοδο, ενώ θα ξεκινήσουν άμεσα μια σειρά επαφών προκειμένου να μπουν κάποια χρήματα στα άδεια ταμεία.

Ο εκ των κορυφαίων παραγόντων του ΟΦΗ, Μάνος Ξημέρης έκανε λόγο για κάποιους που είχαν υποσχεθεί το καλοκαίρι να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια, όμως στη πορεία… εξαφανίστηκαν:

“Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε περισσότεροι και τώρα έχουμε μείνει όσοι βλέπετε. Κάποιοι… λακίσανε στην πορεία. Είναι δύσκολες οι εργατοώρες που χρειάζονται και να βάζεις το χέρι στην τσέπη. Δεν θα κατονομάσω αλλά ελπίζω αυτοί που είναι εκ των έσω να σταματήσουν να δημιουργούν πρόβλημα. Ξέρουν αυτοί σε ποιους αναφέρομαι..”, τόνισε ο Μάνος Ξημέρης και συνέχισε:

“Θα κάνουμε πολλά ραντεβού και εδώ θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που μας στηρίζουν τόσα χρόνια.  Θα βγάλουμε μια λαχειοφόρος αγορά αύριο στους δρόμους του Ηρακλείου κληρώνοντας ένα μηχανάκι. Ο ΟΦΗ πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει και δεν μπορώ να φανταστώ σαν οπαδός να μην υπάρχει τμήμα μπάσκετ. Όσο αντέχουμε θα είμαστε εδώ“.

Καταλήγοντας ο Ομιλίτης παράγοντας αναφέρθηκε και στην παρουσία των φιλάθλων, που ομολογουμένως είναι ιδιαίτερα… πενιχρή: “Υπάρχουν αγώνες που δεν βγάζουμε ούτε τα έξοδα του αγώνα. Θέλω να πιστέψω πως είναι θέμα οικονομικών δυσκολιών και γι’ αυτό δεν έρχεται ο κόσμος. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο κόσμος δεν μπορεί να γεμίσει ένα γήπεδο 600 θέσεων. Πως μπορούμε να πάμε παραπάνω αν δε μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτά τα επίπεδα. Όλοι φοράμε το ίδιο σήμα, είτε λέγεται ποδόσφαιρο είτε μπάσκετ είτε σκάκι. Είμαστε όλοι ΟΦΗ“.

 

Πηγή: gentikoule.gr