Από τους κερδισμένους της 7ης αγωνιστικής ήταν ο Κόροιβος. Η ομάδα της Ηλείας μπορεί να μην κατάφερε να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να νικήσει, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, την πρωτοπόρο Νέα Κηφισιά, όμως τα κέρδη της έχουν να κάνουν κυρίως με τον ψυχολογικό τομέα.
 
Το συγκρότημα του Βασίλη Νιπεργιάλη, δυσκόλεψε όσο καμία άλλη το μεγάλο φαβορί για την άνοδο και αναμφίβολα κέρδισε πρώτα την αυτοπεποίθηση της και στη συνέχεια τον σεβασμό όλων για την εξαιρετική -μέχρι στιγμής- προσπάθεια της. Εάν μάλιστα οι νεοφώτιστοι ήταν πιο προσεκτικοί στις βολές, όπου είχαν το κακό ποσοστό του 50% (11/20), τότε ίσως να μιλούσαμε σήμερα για τη σημαντικότερη νίκη της σύγχρονης ιστορίας τους.
 
Στην Αμαλιάδα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, τόσο για τις πέντε μέχρι στιγμής νίκες, όσο και για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, η οποία έχει ανέβει επίπεδο.
 
Είναι σαφές, ότι η φετινή δυναμική του Κόροιβου δεν έχει καμία σχέση με αυτή της ομάδας που είδαμε πριν από δύο χρόνια στην Α2 και σίγουρα μια απλή εξασφάλιση της παραμονής δεν του είναι αρκετή