Σε σπουδαίο «διπλό» χτύπημα προχώρησε ο Χολαργός, ο οποίος έφερε στις τάξεις του τον Ρόμπερτ Γκίλχριστ και τον Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο. Η ομάδα των Βορείων προαστίων, χρειάστηκε να δώσει σημαντική «μάχη» ιδίως για την περίπτωση του 26χρονου σέντερ, καταφέρνοντας να τον πείσει με το όραμα που διαθέτει, όπως σας είχε ενημερώσει με σχετικό του ρεπορτάζ στις 14/9 το Basketblog.gr, καθώς και να κερδίσει τη Δόξα Λευκάδας, που τις τελευταίες ημέρες είχε μπει «σφήνα» στη διεκδίκηση της υπογραφής του, ψάχνοντας τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της για την περιπέτεια της στην Basket League.

Ο Κώστας Παπαμάρκος, όμως, δε βλέπει μόνο την φρόντ-λάιν του ενισχυμένη, αλλά και την περιφερειακή του γραμμή, με την απόκτηση του 30χρονου γκαρντ, με το Basketblog.gr να αναφέρεται στην περίπτωση αυτή στις 26/9. Μετά από περιπλάνηση κυρίως στο εξωτερικό τα τελευταία πέντε χρόνια, με διάλειμμα ενός έτους στον Προμηθέα Πατρών τη σεζόν 2014-2015, ο Τζακόπουλος επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Χολαργού, προερχόμενος από τη γερμανική Ιένα.

Με αυτό τον τρόπο, ο Χολαργός φαίνεται πως ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο το φετινό του καλοκαίρι στο μεταγραφικό «παζάρι», εν όψει της επόμενης Α2.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Χολαργού, ο Ρόμπερτ Γκίλχριστ ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τον Χολαργό. Γνωρίζω, τους υψηλούς στόχους της ομάδας. Επίσης, είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς, Παπαμάρκο και είμαι έτοιμος για οποιαδήποτε αποστολή μου ανατεθεί».