Η Δόξα Λευκάδας πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της το παιχνίδι με τον Αρκαδικό, έδειξε μέρος των μεγάλων φετινών της δυνατοτήτων και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Γιώργος Ζαφειρούδης είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από τη προσπάθεια των παικτών του, ενώ υπογράμμισε ότι νίκησε ο πιο τυχερός.

“Όπως παίχτηκε το παιχνίδι ήταν βέβαιο ότι θα κρινόταν σε μία λεπτομέρεια. Είπα πριν μερικές ημέρες ότι στο ξεκίνημα χρειάζεται και λίγη τύχη. Τέσσερα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει η τελευταία μας άμυνα, η μπάλα χτύπησε στα πόδια μας και έγινε ανανέωση, στην τελευταία από τις λεπτομέρειες που έκριναν το ματς. Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες και έτσι όπως πήγε θα το έπαιρνε ο πιο τυχερός”, τόνισε μεταξύ άλλων στο “lefkadaweb”, o κόουτς της Δόξας και πρόσθεσε:

“Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες και κέρδισε ο πιο τυχερός. Από εκεί και πέρα, για εμάς ήταν μεγάλη η απώλεια του Αναγνωστόπουλου (τράβηγμα στους προσαγωγούς). Έπαιξε μόνο επτά λεπτά και με ρίσκο. Ποντάραμε πολύ στην παρουσία του γιατί θέλαμε να χτυπήσουμε πάνω στον Τζόρτζεβιτς“. Όσον αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Ζαφειρούδης σχολίασε: “Η διαχείριση της ήττας είναι πιο εύκολη από την διαχείριση της νίκης. Το πρωτάθλημα όπως ξεκίνησε, με τα αποτελέσματα που ήρθαν, είναι για τους δυνατούς.