H oμάδα του Αγρινίου μετά τις πολύ σημαντικές προσθήκες των αθλητών Γιάννη ΝικολαΐδηΓιώργου Γαρέζου, αλλά και Γιώργου Μούκα, προέβη στην απόκτηση του εξαιρετικού γκαρντ Ματέι Στογιάνοβιτς εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Ο Στογιάνοβιτς είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,90 και καλύπτει τις θέσεις του γκαρντ. Στο παρελθόν είχε ξεκινήσει να πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ από τα τμήματα υποδομών του Πανιωνίου, ενώ βρέθηκε και στο εφηβικό του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στο Γαλάτσι, στον Φάρο Κερατσινίου, στον Κεραυνό Αιγίου, στον Άρη Νικαίας, στον Πανερυθραϊκό, αλλά και στον Έσπερο Λαμίας. Πλέον αναμένεται να αποτελέσει πολύ σημαντική βοήθεια για την περιφέρεια της ομάδας του Αγρινίου.

Δείτε την ανακοίνωση του Αγρινίου:

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Ματέι Στογιάνοβιτς.
Ο Ματέι Στογιάνοβιτς είναι γεννημένος στις 20 Ιουνίου του 1995, έχει ύψος 1.90μ. και αγωνίζεται στη θέση του guard. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε τμήματα υποδομής Πανιωνίου, εφηβικό Παναθηναϊκού, Α.Ο. Γαλατσίου, Φάρο Κερατσινίου, Κεραυνό Αιγίου, Άρη Νίκαιας, Πανερυθραϊκό και Έσπερο Λαμίας.
Τον καλωσορίζουμε στην “οικογένεια” του Α.Ο.Α. και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.
Με τιμή
Η Διοικούσα Επιτροπή του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ”.

Δείτε τη δημοσίευση του σωματείου:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Ματέι Στογιάνοβιτς. Ο Ματέι Στογιάνοβιτς είναι γεννημένος στις 20…

Δημοσιεύτηκε από Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου στις Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020