Το ντέρμπι της Καβάλας είχε… αφεντικό την Ελευθερούπολη. Ο ΓΣΕ ξέφυγε από νωρίς με μεγάλη διαφορά, έκλεισε την 3η περίοδο με προβάδισμα 22 πόντων και νίκησε εύκολα την Καβάλα 85-69, συνεχίζοντας τον… καλπασμό της στην Α2.

«Περιορίσαμε πολύ τον Armstead και στη δημιουργία και στην εκτέλεση. Το ίδιο και με τον Αμπατζά. Πήγαμε πολύ καλά στα πικ εν ρολ και κρατήσαμε ψηλά το ρυθμό του παιχνιδιού», τόνισε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Ήταν σε πολύ καλή μέρα οι περιφερειακοί της Ελευθερούπολης, σκόραραν πολλά τρίποντα σε αντίθεση με εμάς», είπε από τη μεριά του ο Νίκος Πενταζίδης, ο οποίος έκανε λόγο και για ένα εσωτερικό πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί τις τελευταίες ημέρες η Καβάλα.

«Καλούμαστε να λύσουμε κάποια θέματα αυτή τη στιγμή και κάποιες καταστάσεις που μας έχουν επηρεάσει στην ομάδα, ειδικά με τη μάνα ενός παιδιού που είναι στο νοσοκομείο. Δεν έχουμε καλή ψυχολογία, ήταν δύσκολη εβδομάδα και στην προπόνηση. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα», τόνισε ο προπονητής της Καβάλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών: