Μπορεί ο Κόροιβος να μην έχει φτάσει ακόμη στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας, όμως όπως έδειξε και στην αναμέτρηση με τον Αρκαδικό, μπορεί να παίρνει τα παιχνίδια που θέλει χάρη στη ποιότητα και την εμπειρία του ρόστερ του. Ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Νιπεργιάλης δήλωσε ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των αθλητών του, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας, ενώ μίλησε και για τη δύσκολη Σαββατιάτικη αναμέτρηση στις Σέρρες:

“Αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι πως ενώ όλο το καλοκαίρι κάποιοι προέβλεπαν πως θα είχανε έντονο αμυντικό πρόβλημα, αυτά τα παιδιά που έχουν μάθει να είναι πρωταγωνιστές και να μη συμβιβάζονται με την ιδέα της ήττας, δείχνουν και έχουν τη διάθεση να καθαρίζουν τα παιχνίδια από την άμυνα. Και στα δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής, τη νίκη μας την έχει δώσει η άμυνα και όχι η επίθεση. Πιστεύω τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα όταν ρολάρουμε στην επίθεση”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε σχετικά με τη σύγκρουση με τους Ικάρους:

“Συνεχίζουμε να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι, όντας συγκεντρωμένοι στο στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Στις Σέρρες θα έχουμε μια δύσκολη δοκιμασία. Οι Ίκαροι είναι σαφώς βελτιωμένοι και διψάνε για την πρώτη τους νίκη στο ρωτάθλημα. Από την πλευρά μας, θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και γι’ αυτό θα δουλέψουμε και θα προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα”.