Ημέρα… υπογραφών ήταν η σημερινή για τη Λιβαδειά. Η ομάδα της Βοιωτίας ολοκλήρωσε και επισήμως την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Γκαγκαλούδη – όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το basketblog.gr (“Ισχυρή η Λιβαδειά…με Γκαγκαλούδη!!!”) – διατηρώντας στο δυναμικό της τον παίκτη που έκανε… παπάδες στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος και βοήθησε την Α.Ε.Λ. να φτάσει μέχρι και στη διεκδίκηση της ανόδου.

Ο έμπειρος γκαρντ που στη μισή σεζόν (ήρθε στη Λιβαδειά τον περασμένο Δεκέμβριο) πέτυχε 364 πόντους και κατετάγη πέμπτος στους σκόρερ της Α2, έβαλε την υπογραφή του στην ανανέωση του συμβολαίου του, κάνοντας χαρούμενους τους ιθύνοντες του συλλόγου που επιθυμούσαν διακαώς την παραμονή του. Η διοίκηση ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία με την ακόλουθη ανακοίνωση: “Για ένα ακόμη χρόνο ο Γιάννης Γκαγκαλούδης θα είναι ο ηγέτης της Α.Ε.Λ.Ο περσινός mvp του πρωταθλήματος τη Α2 ανανέωσε τη συνεργασία του με την Λιβαδειά και θα συνεχίσει να χαρίζει μεγάλες στιγμές στην πόλη που τον αγάπησε και τον αγκάλιασε σαν δικό της παιδί”.

Στη Λιβαδειά υπέγραψε σήμερα και ο Στέλιος Χάλαρης, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του basketblog.grΥπογράφει ο Χάλαρης”… H ανακοίνωση της Α.Ε.Λ ανέφερε: Η ΑΕ Λιβαδειάς καλωσορίζει στη οικογένειά της τον Στέλιο Χάλαρη. Ο 23χρονος φόργουορντ -από τους καλύτερους νέους παίκτες της Α2-αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ΑΕΛ με το πλούσιο ταλέντο του”.

xalaris-ipografei livadeia-2015