Εμείς χτυπήσαμε καμπανάκι από την Πέμπτη (το κομμάτι μας είχε τίτλο “Στον αέρα η μεταγραφή“), αλλά ενδεχομένως ήταν ήδη αργά. Ο… Μεσσίας, Απόστολος Τσιπίδης αποδείχθηκε… ταχείας κατανάλωσης και προστέθηκε ως κρίκος στην αλυσίδα εκείνων που εμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν πριν τους… αντιληφθούμε.

Το Παγκράτι ανακοίνωσε επίσημα τη διακοπή κάθε συνεργασίας μαζί του:

“Το Δ.Σ. του Α.Ο. Παγκρατίου ανακοινώνει, όπως κατ’ απόλυτη πλειοψηφία αποφάσισε, τη διακοπή της οποιασδήποτε συνεργασίας με τον επίδοξο “επενδυτή”  κ. Απόστολο Τσιπίδη.

Στο σύντομο, ευτυχώς, χρονικό διάστημα που ο κ. Τσιπίδης λειτούργησε ως επικεφαλής και μοναδικός χρηματοδότης της επιτροπής μπάσκετ, πρόλαβε να κλείσει σημαντικές συμφωνίες με παίκτες, προπονητές και στελέχη διοικητικής υποστήριξης, φροντίζοντας παράλληλα να δίνει και τη μέγιστη δυνατή δημοσιότητα σε κάθε του κίνηση.

Δυστυχώς, όμως, μέρος των συμφωνιών αυτών αφορούσαν και τις υποχρεώσεις του ιδίου προς κάθε αντισυμβαλλόμενο, υποχρεώσεις τις οποίες παρά τις συνεχείς δεσμεύσεις του για άμεση τακτοποίηση ουδέποτε υλοποίησε.

Επειδή, λοιπόν, η συνεργασία μας με τον κ. Τσιπίδη είχε ως μοναδικό σκοπό την ωφέλεια του συλλόγου κι επειδή από τα ως τώρα δεδομένα, και παρά τις συνεχείς πιστώσεις χρόνου που του δόθηκαν, ήταν φανερό πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Αποφασίσαμε τη διακοπή της συνεργασίας, σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου μας, και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγάπη των φιλάθλων μας προς την ομάδα, και το ελληνικό μπάσκετ που εθελοντικά υπηρετούμε, αλλά και τους εαυτούς μας, που ως ερασιτέχνες παράγοντες ασχολούμαστε με τον σύλλογο της συνοικίας μας και της καρδιάς μας, για να δώσουμε και ΟΧΙ για να πάρουμε απ’ αυτόν.

Από αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία βγαίνουμε πιο δυνατοί και απόλυτα ενωμένοι. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας πιο λογικοί και πιο προσεκτικοί, στηριζόμενοι κατ’ αποκλειστικότητα στο μεράκι και στην αγάπη των Παγκρατιωτών για να διατηρήσουμε τον Α.Ο Παγκρατίου ζωντανό και δυνατό”.