Η τρομερή ενίσχυση του Αρκαδικού, η οποία, όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών, καθιστά την ομάδα πολύ ανταγωνιστική για την άνοδο στην Α1, συνεχίζεται και έχει «γεύση κορυφής»! Πολύ κοντά σε μετακόμιση στην Τρίπολη βρίσκεται, πλέον, και ο Νίκος Χατζής, ο οποίος στα 38 του χρόνια θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ το σύλλογο με την εμπειρία και τις παραστάσεις του από το κορυφαίο εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο (ήταν παίκτης της ΑΕΚ το 1998 στον τελικό με την Μπολόνια).

Η «ήρεμη δύναμη» του ελληνικού μπάσκετ και ταυτόχρονα πρώτος σκόρερ στην ιστορία της κορυφαίας κατηγορίας νιώθει ακόμη πως μπορεί να προσφέρει σε αγωνιστικό επίπεδο και οι φιλοδοξίες της εν λόγω ομάδας μάλλον τον καλύπτουν για να κοσμήσει με την παρουσία του το επόμενο πρωτάθλημα της Α2. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες μέρες και είναι αρκετά πιθανό να φέρουν «γάμο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Περιμένοντας, πάντως, τον ΕΣΑΚΕ να τον ενημερώσει αν κάποια ομάδα της BasketLeague απορριφθεί από την ΕΕΑ, θα μπορούσε κανείς να πει πως ο σύλλογος έχει ήδη ενισχυθεί κατάλληλα για τη συγκεκριμένη κατηγορία.