Το χθεσινό φιλικό του Ψυχικού με τη Νέα Κηφισιά δεν χρησίμευσε μόνο στο… ξεμούδιασμα των παικτών του Γιώργου Ρεμεντέλα, αλλά κυρίως στην εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για κάποιους νέους παίκτες που δοκιμάστηκαν.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων αποκόμμισε θετικότατες εντυπώσεις για δύο νέα παιδιά, τους Βαγγέλη Μπέμπη και Χρήστο Λάκκα, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. Ο πρώτος προέρχεται από τον Ηλυσιακό είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Εφήβων και αγωνίζεται στις θέσεις “1 και 2”. Ο Λάκκας που είναι πλέι μέικερ, έχει εμπειρία από την Α2 καθώς πρόπερσι αγωνίστηκε στον Πανερυθραικό, φόρεσε φέτος τη φανέλα του Περιστερίου χωρίς όμως να έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Αμφότεροι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και δεν αποκλείεται να απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον το Ψυχικό. Από εκεί και πέρα, πρόθεση της διοίκησης σε συνεννόηση πάντα με τον κόουτς Γιώργο Ρεμεντέλα είναι η παραμονή κάποιων βασικών παικτών από το περσινό ρόστερ, όπως οι Πέττας και Κολώκας, ενώ προχωράει με αργά και σταθερά βήματα ο γενικότερος σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά.