Ο Σάββας Καμπερίδης ανοίγει μια νέα σελίδα στην μπασκετική του καριέρα και οι Ίκαροι Σερρών του ευχήθηκαν “καλή επιτυχία“.

“Με αφορμή την πρόσληψη του, ως βοηθού προπονητή, στην ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, η οικογένεια των Ικάρων Σερρών εύχεται στον Σάββα Καμπερίδη καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα. Οι ικανότητες , οι γνώσεις αλλά προπαντός το ήθος του αποτελούν τα εχέγγυα για μια ακόμα μεγάλη καριέρα ως προπονητής αυτή τη φορά”, αναφέρει η ανακοίνωση των Σερραίων για τον βετεράνο πλέον γκαρντ, ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους “κυανοκίτρινους” τους οποίους βοήθησε πολύ στην παρουσία τους στην Α2.

Στα αγωνιστικά, η προσοχή των Ικάρων έχει στραφεί στο ντέρμπι της Βορείου Ελλάδας κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά. Το συγκρότημα του Στάθη Καμαράκη έχει ανεβάζει αισθητά την ψυχολογία της μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες της και επιδίωξη της είναι να επεκτείνει το σερί της ώστε να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του πίνακα. Η προετοιμασία συνεχίζεται με μοναδικά προβλήματα τους στρατευμένους Βοιβατόπουλο και Κουκά οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο στη Λευκάδα και είναι αμφίβολοι και για την εντός έδρας συνάντηση με τον Ερμή.