Ο Ντίνος Καλαμπάκος έχει συνηθίσει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, δίχως υπεκφυγές ή μισόλογα. Αυτό έκανε και μετά την ήττα του Χαρίλαου Τρικούπη από την Ελευθερούπολη το απόγευμα της Τετάρτης (17/11), στο εξ αναβολής ματς για την 5η αγωνιστική της Α2.

Ο πολύπειρος προπονητής αφενός παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ελευθερούπολης και παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν είναι «καλά», αφετέρου ξέσπασε για το «μπινελίκι» που άκουσε ο Χαρίλαος Τρικούπης στο κλειστό της Ελευθερούπολης «χωρίς λόγο», όπως είπε…

«Είναι το δεύτερο γήπεδο που μας έχουν τρελάνει στο μπινελίκι. Δε νομίζω ότι έχουμε αφήσει κάποιο στίγμα απ’ όποια διαδρομή έχει κάνει αυτή η ομάδα. Είμαστε κύριοι στο γήπεδό μας, τους φιλοξενούμενους τους προσέχουμε όσο γίνεται. Καταλαβαίνω ότι η βλακεία είναι ανίκητη, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να έχεις και λόγο γιατί είσαι βλάκας. Πρέπει να έχεις λόγο να βρίζεις μία ομάδα, που το πέρασμά της δεν έχει ενοχλήσει κανέναν. Δεν έχει ενοχλήσει κάποιον αυτή η ομάδα. Αν βρίζεις κάποιον που δεν σου έχει κάνει κάτι, είσαι κάφρος, απλά είσαι κάφρος», τόνισε ο Ντίνος Καλαμπάκος.

«ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΟ 1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ»

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος της χθεσινής αναμέτρησης, ο προπονητής του Χαρίλαου Τρικούπη δεν κρύφτηκε (ούτε σε αυτό το κομμάτι) πίσω από το δάχτυλό του… «Δίκαια κέρδισε η Ελευθερούπολη, είναι ευχάριστο να βλέπεις τέτοιες ομάδες. Εμείς από την άλλη, ήμασταν ναυάγιο στο 1ο ημίχρονο, ό,τι είχαμε σχεδιάσει δεν πέτυχε. Μετά κάναμε αγώνα δρόμου, αλλά όταν χάνεις με 20, είναι δύσκολο να προλάβεις. Δεν είμαστε καλά, δεν παίζουμε καλά. Φτιάξαμε μία ομάδα για να κάνει πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα μπουσουλάει, δεν μπορεί καν να περπατήσει. Και σε κάποιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να τρέξει», δήλωσε εμφανώς προβληματισμένος ο Καλαμπάκος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίνου Καλαμπάκου:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για το μπάσκετ που έπαιξαν επί τρία δεκάλεπτα, όχι όμως και για το 4ο.. «Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε εξαιρετικά, με εξαίρεση φυσικά το τελευταίο δεκάλεπτο, που κάναμε πάρα πολλά αβίαστα λάθη, αδικήσαμε τον εαυτό μας. Ήταν σαν να μείναμε από δυνάμεις. Δεν είναι ωραίο, όταν θέλεις να λέγεσαι ομάδα με υψηλούς στόχους, να παίζεις έτσι. Για τρία δεκάλεπτα το σκορ τα λέει όλα. Τα παιδιά πάλευαν για κάθε μπάλα, έβαζαν τα κορμιά τους, κυκλοφορούσαμε τη μπάλα», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ελευθερούπολης.

Παρακολουθήστε αναλυτικά τι είπε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος: