Έφτασε μια “ντουζίνα” χρόνια μαζί με τον Πανερυθραϊκό ο αρχηγός του Τάσος Καλλιανιώτης. Ο Καλλιανιώτης πλέον αποτελεί αρχηγό-σύμβολο για την ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή, αλλά και καταλυτικό παράγοντα στον αγωνιστικό τομέα, αφού προσέφερε πλήρως τις “υπηρεσίες” του για άλλη μία χρονιά, η οποία συνδυάστηκε με την πολυπόθητη επάνοδο του Πανερυθραϊκού στην Α2 Ανδρών.

Η επάνοδος του Πανερυρθραϊκού στην Α2 Ανδρών σίγουρα ήταν ένα “στοίχημα” για όλους σε μία χρονιά που δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την ομάδα της Ερυθραίας. Ωστόσο, μέσα από ένα ομαδικό πνεύμα και με την ηγετικότητα που προσέφερε ο Καλλιανιώτης, ο Πανερυθραϊκός βρίσκεται ξανά στα “σαλόνια” της Α2 και θα συνεχίσουν πάλι μαζί οι δύο αυτές πλευρές. O “captain” του Πανερυθραϊκού μάλιστα φέτος μέτρησε 10 πόντους μ.ο. και είχε 2 εύστοχα τρίποντα μ.ο. ανά παιχνίδι σε συνολικά 21 αναμετρήσεις που έδωσε το “παρόν”.

Δείτε τι δήλωσε ο Τάσος Καλλιανιώτης για την παραμονή του στον Πανερυθραϊκό:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμη μια χρόνια, με ανανεωμένους στόχους, ο Σύλλογος με εμπιστεύεται να βοηθήσω στην επίτευξη τους και που η 12η σεζόν μου στον Πανερυθραϊκό συνδυάζεται και με την επιστροφή του στην Α2! Από τη μεριά μου, δεν υπήρχε άλλος δρόμος, όπως έχω πει άλλωστε θα ήθελα να είμαι για πάντα εδώ! Η αρμονία με τους ανθρώπους της ομάδας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι τέτοια που δεν μου αφήνει περιθώρια… δεύτερης σκέψης. Εύχομαι και τη νέα σεζόν να έχουμε Υγεία πάνω απ’ όλα και κυρίως να το ευχαριστηθούμε και περάσουμε το ίδιο καλά!»

Δέιτε την ανακοίνωση της ομάδας:

«Τάσος Καλλιανιώτης και Πανερυθραϊκός… μία ντουζίνα χρόνια μαζί! 

Με μπροστάρη τον αρχηγό η επάνοδος στην Α2! Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, με ιδιαίτερη χαρά και πάντοτε με σεβασμό στην ιστορία του, ανακοινώνει ότι ο Τάσος Καλλιανιώτης, θα συνεχίσει για ΔΩΔΕΚΑΤΗ διαδοχική χρονιά τη σχέση ζωής με τον Σύλλογο!

Έτσι, ο Τάσος θα ηγείται του Πανερυθραϊκού μας και στην Α2, όντας άξιος πρεσβευτής της φιλοσοφίας και του οράματος του Τμήματος Μπάσκετ του Συλλόγου, ενώ θα συνεχίσει να αποτελεί τον συνδετικό «κρίκο» μεταξύ του «χθες» και του «σήμερα», μεταφέροντας την εμπειρία του, αλλά και τις αρχές του Πανερυθραϊκού στις επόμενες γενιές…

Καλή σεζόν, αρχηγέ!»

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: