Η παραμονή του ήταν δεδομένη μετά τη πρόσφατη συμφωνία με την διοίκηση και τώρα ήρθε και η επισημοποίηση της. Ο λόγος για τον ταλαντούχο γκαρντ Φίλιππο Καλογιαννίδη ο οποίος θα παραμείνει για τρίτη σερί χρονιά στον Ερμή Λαγκαδά, παίρνοντας φέτος περισσότερο χρόνο συμμετοχής, μιας και ο κόουτς Στάθης Καμαράκης πιστεύει πολύ στις ικανότητες του. Η ανακοίνωση των “πρασίνων” αναφέρει:

“Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα φοράει τα πράσινα ο Φίλιππος Καλογιαννίδης (20, 1.92, γκαρντ) καθώς επήλθε οριστική συμφωνία με τη διοίκηση του Ερμή. Άλλωστε ο διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες αποτελεί μια σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου. Ο διεθνής γκαρντ αναμένεται να αποτελέσει βασικό γρανάζι της φετινής νεανικής ομάδας του Ερμή και παρά το νεαρό της ηλικίας του αναμένεται να έχει πολύ πιο αυξημένες αρμοδιότητες κατά τη φετινή χρονιά. Το πλεονέκτημα του Φίλιππου είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία στις θέσεις “1” και “2”. Η παραμονή του Καλογιαννίδη αποτέλεσε και επιθυμία του Στάθη Καμαράκη.

Έτσι από την περσινή χρονιά, πέραν των “παλαιών” και αρχηγών, Παρίτση και Καϊκλή, την ανδρική ομάδα θα επανδρώσουν και οι Καλογιαννίδης (20), Μαυροκεφαλίδης (20), Πιλκούδης (19), Ελευθεριάδης (18). Πλέον, ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση 4 παικτών. 1 πλέι μέικερ και 3 ψηλούς και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 10ήμερο να υπάρξουν εξελίξεις ως προς τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας”.