Με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής συνεχίζονται οι προπονήσεις στις Σέρρες, υπό την επίβλεψη του τεχνικού τιμ των Στάθη Καμαράκη και Στέργιου Ποργιόπουλου.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και σήμερα με αυτούς τους ρυθμούς, ενώ αύριο οι παίκτες θα πάρουν διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο, εκμεταλλευόμενοι την διακοπή του πρωταθλήματος ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης.

Τα ευχάριστα νέα για τους Ικάρους έρχονται από τον Κώστα Πεχλιβάνη, ο οποίος μετά από πολύ καιρό, ξεκίνησε τρέξιμο και σουτάκια. Ο έμπειρος γκαρντ, συνεχίζει παράλληλα το πρόγραμμα ενδυνάμωσης, όμως δύσκολα θα προλάβει κάποιο παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στη κλείδα, η οποία τον υποχρέωσε σε χειρουργική επέμβαση.

Απόντες από την προπόνηση ήταν ο Γιώργος Κουκάς λόγω της στρατιωτικής του θητείας, ο Μιλίσεβιτς που βρίσκεται σε άδεια και ο Συμεωνίδης. Στην σημερινή προπόνηση αναμένονται και αθλητές του εφηβικού τμήματος, ενώ δεν έχει προγραμματιστεί κάποιο φιλικό παιχνίδι, διότι εκτός από την  Α2 , οι υπόλοιπες κατηγορίες αγωνίζονται κανονικά , έτσι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ομάδες…

Τέλος, το Σάββατο η ομάδα των Ικάρων θα βρεθεί στο πλευρό του Ορφέα Νέου Σκοπού, προκειμένου να συμπαρασταθεί συναδελφικά στο δύσκολο ματς που δίνει η έτερη Σερραϊκή ομάδα, απέναντι στους Τιτάνες Δράμας, για τον 2ο όμιλο του Βορρά της Γ΄ Εθνικης κατηγορίας.