Η Δόξα Λευκάδας επέστρεψε στις επιτυχίες και με τη νίκη επί του Περιστερίου διατηρήθηκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και σε… τροχιά πλέι οφ. Ο τεχνικός των νησιωτών Φώτης Τακιανός σε δηλώσεις του αναφορικά με το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, αλλά και τη συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος επισήμανε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και στάθηκε στην έλλειψη ομοιογένειας της ομάδας.

“Θεωρώ πως είναι πολύ μεγάλη επιτυχία ότι καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι χωρίς να έχουμε την απόδοση που θα θέλαμε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε σίγουρα τη νίκη, να δούμε τα λάθη μας τα οποία ήταν πάρα πολλά σε επίπεδο τακτικής και ατομικά λάθη και να τα διορθώσουμε. Προσωπικά είμαι ευτυχισμένος που δεν πέσαμε θύμα κάποιας έκπληξης, ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδό μας και προστατεύσαμε την έδρα μας”, δήλωσε μεταξύ άλλων στο “lefkadasportnews.gr” ο Μακεδόνας προπονητής και πρόσθεσε αναφορικά με τον αγώνα που ακολουθεί: “Καλούμαστε στο κλείσιμο του πρώτου γύρου να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στο Ψυχικό. Θα προσπαθήσουμε να ετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα και να βγάλουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο απ’ ότι δείξαμε με το Περιστέρι, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε…”.

Όσον αφορά τέλος στα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης της Δόξας, ο Τακιανός σχολίασε: “Για μένα το βασικό είναι ο βαθμός δυσκολίας του πρωταθλήματος και μετά μπορούμε να μπούμε στη διαδικασία της ομαδικής ψυχοσύνθεσης. Είμαστε μια ομάδα η οποία δεν έχει την ομοιογένεια που θα ήθελα να έχει… Είναι πολλοί καινούριοι παίκτες που δεν έχουν παίξει μαζί, οπότε το πρόσωπό μας μεταβάλλεται στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε τώρα μέσα από τη διαδικασία των αγώνων, της προπόνησης και του βίντεο να το βελτιώσουμε…”.