Μια πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει το Σάββατο την Δόξα. Η ομάδα της Λευκάδας υποδέχεται τον ενισχυμένο φέτος Κόροιβο Αμαλιάδας και καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να μην χάσει κι άλλο πολύτιμο βαθμολογικά έδαφος.

“Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, μετά από δύο συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο για νέα ήττα και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι“, τόνισε στο “basketblog” ο τεχνικός της Δόξας Νίκος Βουρνάς, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και πρόσθεσε: “Ο Κόροιβος είναι μία από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, όμως εμείς θέλουμε πάση θυσία τη νίκη. Πρέπει να μπούμε με αποφασιστικότητα και συγκέντρωση από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες να τα καταφέρουμε”.

Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας της, η Δόξα Λευκάδας αντιμετώπισε χθες, σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα το Αγρίνιο, όπου ο Βουρνάς έκανε τις τελευταίες δοκιμές ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα.