Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Κανονίδη:

Αρχικά, ο έμπειρος Forward δήλωσε για τη νίκη επί των «Ροσονέρι»: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Το Παγκράτι είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό. Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού κι επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Με αυτόν τον τρόπο δείξαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πόσο θέλαμε αυτή την εντός έδρας νίκη».

Για την συνέχεια του Πρωταθλήματος επισήμανε: «Ολοκληρώνοντας τα 2/3 του Πρωταθλήματος είμαστε μέσα στους στόχους, τους οποίους είχε θέσει η ομάδα στην αρχή της σεζόν. Μέσα μας, πάντως, πιστεύουμε οτι μπορούμε να είμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία».

Αναφερόμενος στην ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα, τόνισε: «Το Ψυχικό είναι μία πιο σταθερές δυνάμεις της Α2 τα τελευταία χρόνια. Ειδικά μέσα στην έδρα του νιώθει πιο δυνατό και παίζει καλό μπάσκετ. Από εκεί κι πέρα εμείς θέλουμε να παίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε δουλέψει πολύ μέσα στην εβδομάδα και θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να διπλασιάσουμε τις νίκες κόντρα στο Ψυχικό».