Ο Φίλιππος ηττήθηκε από τον Φάρο στην Βέροια με 77-60, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε πίσω με διπλό σκορ στο ημίχρονο (25-50) και κατάφερε να το «μαζέψει», φτάνοντας ως και το 52-64 στο 35′, γεγονός που εν μέρει άφησε ικανοποιημένο τον Δημήτρη Γκίμα.

Απώλεια ήταν και ο τραυματισμός του αρχηγού της ομάδας της Ημαθίας, Τάσου Κασαμπαλή, ο οποίος στις αρχές της 3ης περιόδου γύρισε το πόδι το πόδι, καθώς μπλέχτηκε με τον Μάριο Μπατή, και θα αναγκαστεί να χάσει μερικές προπονήσεις, καθώς το διάστρεμμα δεν ήταν σοβαρό, και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Ο Δημήτρης Γκίμας από την πλευρά του τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: Θέλω να κρατήσουμε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου και να διαγράψουμε εντελώς την εικόνα του δεύτερου δεκαλέπτου. Το παιχνίδι ξέραμε οτι δεν ήταν σε αυτά που υπολογίζαμε οτι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Βέβαια όταν παίζεις πάντα θέλεις να κερδίζεις. Δυστυχώς πρέπει να δούμε το πρόβλημα που προέκυψε με τον Τάσο Κασαμπαλή. Συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Η συνέχεια είναι δύσκολη και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και την επόμενη βδομάδα στην Πάτρα ενώ στην συνέχεια έχουμε δυο τελικούς στην Βέροια. Σήμερα με την βράβευση των Κακίουζη και Παπαμακάριο δείχνουμε σε όλους οτι ο Φίλιππος είναι μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών και αξίζουν συγχαρητήρια στην διοικούσα επιτροπή για αυτές τις πρωτοβουλίες. Εμείς θα πρέπει να επισφραγήσουμε την προσπάθεια και την εικόνα αυτή με την παραμονή στην κατηγορία».

photο:sportorama.gr