Τον Ηρακλή αντιμετωπίζει ο Εθνικός το Σάββατο (9/1) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, με τους Δημήτρη Λιόγα και Χριστόδουλος Καράβολας να μιλούν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Δημήτρης Λιόγας από την πλευρά του τόνισε: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Για εμάς ήταν πολύ μεγάλη η διακοπή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση θα παρουσιαστεί η ομάδα μετά την τόσο πολυήμερη διακοπή από επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με σπουδαία ιστορία, με μεγάλο ρόστερ και έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Κάναμε μια προσπάθεια να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε αυτό το διάστημα και θα δούμε το Σάββατο πόσο έτοιμοι είμαστε. Πιστεύω ότι ο κόσμος του Εθνικού καταλαβαίνοντας ότι αυτό είναι ένα πραγματικά κρίσιμο παιχνίδι για την πορεία της ομάδας στον δεύτερο γύρο, θα γεμίσει το γήπεδο να μας υποστηρίξει με τον τρόπο που γνωρίζει».

Ο νεοφερμένος Χριστόδουλος Καράβολας με την σειρά του επισήμανε πως έχει μεγάλο κίνητρο για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα, με στόχους, με έναν καλό προπονητή και θα ήθελα πολύ να συνεχιστεί και το σερί της ομάδας, που έχει το 5 στα 5, να πάμε για το 6 στα 6 και σε κάθε παιχνίδι να υπάρχει η νίκη και μέσα από την δουλειά που κάνουμε όλοι μαζί να μας βγαίνει στο γήπεδο» για να συνεχίζει μιλώντας για το κλίμα στην ομάδα του ανέφερε: «Το κλίμα είναι επαγγελματικό, κάποια παιδιά τα ήξερα από άλλες ομάδες που έχουμε βρεθεί σαν αντίπαλοι, όλοι οι συμπαίκτες είναι πολύ καλά παιδιά, δουλεύουν πολύ. Το κλίμα είναι υπέροχο, με έχουν αγκαλιάσει και έχω ακόμη περισσότερη διάθεση να δουλέψω με την ομάδα».

Τέλος, για το κίνητρο που έχει ερχόμενος στον Εθνικό είπε: «Πάντα είχα κίνητρο αλλά αυτή τη φορά έχω μεγαλύτερο γιατί ήμουν για αρκετό καιρό έξω και τώρα βάσει αυτής της ευκαιρίας που μου δόθηκε μέσα από την δουλειά μου στο γήπεδο να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους που έχει».