Μπορεί η χαοτική διαφορά δυναμικότητας και στόχων αφενός μεταξύ των Οίακα και Καρδίτσας να μην επέτρεπε καν υποψία ντέρμπι και αφετέρου να αποδεικνύεται με το επιβλητικό +66 (40-106), αλλά το δίδυμο των Θοδωρή Καρρά και Μilovan Draskovic είχε μια εξαιρετική παρουσία και κατάφερε μάλιστα -σχεδόν- να προσπεράσει σε πόντους και ριμπάουντ όλη την αρμάδα του Ναυπλίου!

Συγκεκριμένα, οι δύο «ψηλοί» του ΑΣΚ τελείωσαν το εν λόγω παιχνίδι με 39 κοινούς πόντους (16-20 σουτ εντός πεδιάς) αλλά και 24 ριμπάουντ (τα 13 ήταν επιθετικά), με το κοινό τους βαθμό στο Efficiency να σταματάει στο άκρως τρομερό 57.
Από την άλλη μεριά, οι γηπεδούχοι πέτυχαν συνολικά μόλις 40 πόντους με πολύ μέτρια για το επίπεδο του αντιπάλου ποσοστά της τάξης του 35% σε 37 δίποντα αλλά και του 18% σε 17 τρίποντα, την ίδια στιγμή που μάζεψαν μονάχα 21 «σκουπίδια» (τα 3 ήταν επιθετικά).

Ουσιαστικά λοιπόν, το δίδυμο του οργανισμού από τη βόρεια Ελλάδα αφενός απείχε μόλις έναν πόντο από την κοινή απόδοση των 12 παικτών που πάτησαν παρκέ από πλευράς γηπεδούχων και αφετέρου τους προσπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία στα ριμπάουντ, όπου τα επιθετικά τους (13) οριακά δεν προσπέρασαν τα αμυντικά των αντιπάλων (18)!

Μάλιστα, ο Έλληνας «ψηλός» με τα 14 ριμπάουντ που μάζεψε συνολικά βίωσε και την 2η κορυφαία του επίδοση στην καριέρα του, προσπερνώντας τα 11 που είχε μαζέψει κόντρα σε Οίακα και Παγκράτι κατά την τρέχουσα χρονιά.
Ταυτόχρονα δε, ισοφάρισε και το career high του στα επιθετικά ριμπάουντ με 7 που άρπαξε μέσα από τα χέρια των αντιπάλων του κάτω από την ρακέτα τους -επίδοση που έχει ζήσει άλλες δυο φορές στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, αμφότερες φέτος.

Αναλυτικά οι κορυφαίες του επιδόσεις στα ριμπάουντ:

Αναλυτικά οι κορυφαίες του επιδόσεις στα επιθετικά ριμπάουντ:

Από την άλλη μεριά, ο Draskovic συνεχίζει την τρομερά παραγωγική του χρονιά και με τα 10 που κατέβασε σήμερα κατόρθωσε να παραμείνει στην 3η θέση των ριμπάουντερς της Α2 Ανδρών με 10.2 ανά βραδιά, με τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη με 10.7 και Igor Cvorovic με 10.3 να προπορεύονται.