Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ” που διοργάνωσε η Καρδίτσα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης. Κι αυτό διότι το 40λεπτο μεταξύ της Καρδίτσας και της Λάρισας έληξε με σκορ 68-68 και δεν παίχτηκε παράταση.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός Kostas Agorastos – Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος Κωστής Νούσιος – Costis Nousios, απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες στις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν, τονίζοντας τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον αθλητισμό.

Μερικές ώρες νωρίτερα ο Προμηθέας έκανε τη δωρεά ενός σύγχρονου προτζέκτορα στο Θεοδωρίδειο Κέντρο για άτομα με αναπηρία “Ορίζοντες” και ο Δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος ευχαρίστησε θερμά την πατρινή ΚΑΕ, ευχήθηκε υγεία και καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες και τόνισε την στήριξη του Δήμου Καρδίτσας σε τέτοιες διοργανώσεις.

Θυμίζουμε ότι την 1η θέση στο τουρνουά κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, που μετά τη διοργανώτρια Καρδίτσα, νίκησε και τον Προμηθέα 94-86 στο 1ο παιχνίδι της ημέρας.