Η Καρδίτσα πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Δάφνη Δαφνίου και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο στην κορυφή της Α2, ωστόσο δεν εφησυχάζει. Ο Δημήτρης Λιόγας και οι παίκτες του θέλουν να “κλειδώσουν” την άνοδο όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ενόψει του δύσκολου αγώνα στον Άγιο Θωμά με το Μαρούσι (18/3, 20:30), θα έχουν παρόντα και τον Γιάννη Μπουρούση.

Ο έμπειρος σέντερ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της 22ης αγωνιστικής έπειτα από σχεδόν ένα μήνα, καθώς είχε απουσιάσει από τα παιχνίδια με Αμύντα και Φίλιππο Βέροιας. Ο ΑΣΚ θα παρουσιαστεί λοιπόν πάνοπλος, σε ένα γήπεδο στο οποίο μετράει μόνο ήττες στις τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις του (τρεις στην Α2 και μία στο Κύπελλο) με αντίπαλο το Μαρούσι.

Όσον αφορά στο μηδενισμό της Δάφνης Δαφνίου για το μεταξύ τους παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (12/3), ο ΑΣΚ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

«Πάγια θέση του Α.Σ.Καρδίτσας, είναι οι αγώνες να διεξάγονται και να κρίνονται στο γήπεδο, ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα ή τη βαθμολογική θέση των αντιπάλων. Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν συνέτρεξε κανείς αντικειμενικός λόγος για την απόφαση του αντίπαλου σωματείου, το οποίο και υπέστη τις κυρώσεις που οι κανονισμοί ορίζουν».