Ο Κώστας Κομποδιέτας που την περσινή χρονιά αντικατέστησε τον Γιάννη Τζήμα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα συνεχίσει να καθοδηγεί την ομάδα της Καρδίτσας και την νέα αγωνιστική περιόδο στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2. Την χρονιά που μας πέρασε οδήγησε την ομάδα της Καρδίτσας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2. 

Αξιοσημείωτο είναι πως Έλληνας τεχνικός φορούσε την φανέλα της Καρδίτσας και ως παίκτης από το 2008 έως το 2014.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδος της Καρδίτσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πρώτο προπονητή της ανδρικής ομάδας Κώστα Κομποδιέτα.
Στα 38 του χρόνια, ο Κώστας Κομποδιέτας καθοδήγησε πέρυσι την ομάδα για πρώτη χρονιά ως πρώτος προπονητής, με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας να βρίσκει τον Α.Σ.Κ. στην 5η θέση της βαθμολογίας στην Α2 Εθνική Ανδρών.
Πριν αναλάβει ως πρώτος προπονητής, ο Κομποδιέτας κατέγραψε σημαντική πορεία στον Α.Σ.Καρδίτσας ως αθλητής (2008-2015) του Α.Σ.Καρδίτσας, αλλά και ως προπονητής τόσο στις ακαδημίες, όσο και στην ανδρική ομάδα, στην οποία ήταν βοηθός προπονητή από το 2016 έως το 2019. Το περασμένο καλοκαίρι, ανέλαβε τη θέση του χεντ κόουτς και δικαίωσε απόλυτα την εμπιστοσύνη της διοίκησης σε ένα νέο Καρδιτσιώτη προπονητή και επιστήμονα.
Ο Κώστας Κομποδιέτας, είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα μπάσκετ και μέλος του ΣΕΠΚ (Α’ κατηγορία). Επίσης, είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Κώστα Κομποδιέτα μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας:

«Καταρχήν ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ της ομάδας και στο πρόσωπό μου, αλλά και όλους τους αθλητές της ομάδας για τη συνεργασία. Ερχόμαστε από μια περίεργη χρονιά που δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο και έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη και ιδιαίτερη σεζόν, για την οποία δε γνωρίζουμε τα ακριβή δεδομένα. Αυτό το γεγονός όμως, απαιτεί από όλους μας να προσπαθήσουμε περισσότερο μέσα στο γήπεδο, να κρατήσουμε την ομάδα στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται, ώστε να εκπροσωπεί επάξια την Καρδίτσα. Βήμα-βήμα, η ομάδα θα στελεχωθεί με ικανούς αθλητές και μέσα από την καθημερινή δουλειά στο γήπεδο, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα ικανοποιεί τους Καρδιτσιώτες φιλάθλους, θα προσπαθεί σε κάθε αγώνα για τη νίκη και θα φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Με Κώστα Κομποδιέτα συνεχίζει ο Α.Σ.Κ. Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πρώτο προπονητή…

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας στις Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020