Στην πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας ο Αντώνης Πεφάνης είχε προπονητή τον Δημήτρη Λιόγα στο Παγκράτι. Αυτόν θα έχει προπονητή και την επόμενη χρονιά στην Καρδίτσα, η οποία θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την τετραετία στο κολεγιακό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο Florida Tech.

Η ομάδα της Καρδίτσας ανακοίνωσε σήμερα (11/8) την απόκτηση του 24χρονου σμολ φόργουορντ, που είχε πέρυσι 6,5 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Α2.

Ο Πεφάνης αποτελεί το 4ο μεταγραφικό απόκτημα (μετά τους Milovan Draskovic, Θοδωρή Τσιλούλη και Αιμίλιο Αλεξιάδη) για την Καρδίτσα, που κράτησε από την περσινή ομάδα και τους Νίκο Κακλαμάνο, Θοδωρή Καρρά και Θανάση Τσούκα.

Η ανακοίνωση του ΑΣΚ:

«Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Αντώνη Πεφάνη στο ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας.

Ο 24χρονος Αθηναίος αθλητής, με ύψος 1,98 μέτρα αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ και διακρίνεται για τη μαχητικότητα αλλά και το καλό μακρινό του σουτ. Την περασμένη περίοδο, αγωνίστηκε στο Παγκράτι κάτω από τις οδηγίες του νέου τεχνικού του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας Δημήτρη Λιόγα και σε 20 λεπτά συμμετοχής, είχε 6,5 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ, με 78% στις βολές, 55% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα.

Πριν την προηγούμενη σεζόν, πέρασε την τετραετία 2016-2020 στις ΗΠΑ, όπου συνδύασε το μπάσκετ με τις σπουδές του. Αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στο κολεγιακό πρωτάθλημα με το Φλόριντα Τεκ, μετρώντας 69 αγώνες και 496 πόντους σε 1.354 λεπτά συμμετοχής.

Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων και μετρά συνολικά, 21 παρουσίες και 56 πόντους με τη «γαλανόλευκη».

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην οικογένεια του ΑΣΚ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας».