Την άποψη ότι ο Πανιώνιος θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στα προσεχή παιχνίδια με την Καβάλα αλλά και με το Ψυχικό εξέφρασε μέσω δηλώσεων του ο Σάκης Καρύδας.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται για την 17η αγωνιστική της Α2 την Καβάλα σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι με τους “Κυανέρυθρους” να έχουν σχετικά ευνοϊκό πρόγραμμα τις επόμενες αγωνιστικές μιας και παίζουν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Καρύδας μίλησε ενόψει του αυριανού (11/2) αγώνα τονίζοντας ότι πρέπει η ομάδα του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και παράλληλα κάλεσε και τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα που έχουμε δώσει ως τώρα. Έχουν μείνει άλλα 14 ματς για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Όσο θα λιγοστεύουν, τόσο θα πλησιάζουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Έχουμε δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας, με την Καβάλα και το Ψυχικό. Θέλουν προσοχή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι με σκληρή δουλειά όλη την εβδομάδα, για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγώνων. Είναι ευκαιρία να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, στα δύο εντός έδρας ματς για να χαρούν άλλες δύο νίκες της ομάδας μας».