Δεν φαίνεται να τελείωσε μετά το τελικό σφύριγμα των διαιτητών (το διαιτητικό τρίο αποτέλεσαν οι Σταματόπουλος, Παγώνης, Κατραχούρας) ο αγώνας του Ψυχικού με τον Απόλλωνα Πάτρας. Οι Πατρινοί «έβραζαν» με μια απόφαση των διαιτητών και κατέθεσαν ένσταση μετά το τέλος του αγώνα.

Όλα έγιναν 17 δευτερόλεπτα πριν την λήξη. Το ματς ήταν στη… κόψη του ξυραφιού εκείνη τη στιγμή αφού οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες με 63-63.  Εκεί ο Μολφέτας έκανε φάουλ στον Αρσενόπουλο.

Οι διαιτητές χρέωσαν το φάουλ στον Μολφέτα. Η παράβαση όμως, χρεώθηκε αρχικά ως… «απλό φάουλ». Μάλιστα στην φάση εκείνη οι γηπεδούχοι δεν είχαν το δικαίωμα βολών.

Το Ψυχικό διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση και ζήτησε να χρεωθεί με αντιαθλητικό φάουλ ο Μολφέτας. Τότε οι διαιτητές φέρονται να άλλαξαν την αρχική τους απόφαση και χρέωσαν με αντιαθλητικό φάουλ τον παίκτη του Απόλλωνα Πάτρας. Ο Αρσενόπουλος έβαλε 1/2βολές και έκανε το σκορ 64-63 για το Ψυχικό που τελικά πήρε τη νίκη. Οι Πατρινοί πήραν… ανάποδες με την αλλαγή της απόφασης και δεν άφησαν το θέμα να περάσει έτσι και μετά το ματς υπέβαλλαν ένσταση, ενώ έλεγαν ότι σε μια φάση μετά την… αλλαγή του φάουλ, πάνω στον Μολφέτα έγινε… πανομοιότυπο φάουλ πάνω στον Ζούμπο του Απόλλωνα. Οι διαιτητές όμως, έδωσαν «απλό φάουλ».

 

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ «WESTBASKET.GR»