Ένας γνώριμος παίκτης της Α2 αποτελεί – όπως όλα δείχνουν – τον “εκλεκτό” του Ηρακλή για τη μία θέση του ψηλού που αναζητά ο Στέφανος Πέρκος.

Σύμφωνα με το “bluearena.gr”, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν καταλήξει στον Μίρορλαβ Τσουμπρίλο για την ενίσχυση της φροντ λάιν. Ο 31χρονος σέντερ, ύψους 2.05, φόρεσε πέρσι τη φανέλα του Αρκαδικού και ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες των Αρκάδων και εκ των πρωταγωνιστών της επίτευξης του στόχου της παραμονής.

Η εμπειρία του είναι δεδομένη, μιας και έχει αγωνιστεί και στις Σέρβικες Σλόγκα, Βοϊβοντίνα, Κινκίντα, στις Βοσνιακές Σλάβια και Λεοτάρ αλλά και στην Κυπριακή Ομόνοια, ενώ μπορεί να παίξει τόσο στη θέση “4” όσο και σαν “πεντάρι”.

Ο κοινοτικός παίκτης αναμένεται τις επόμενες ώρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτηση του. Ως εκ τούτου, η περίπτωση του Ούγγρου σέντερ Γκιόργκι Κίντερ ο οποίος δοκιμάζονταν τις τελευταίες ημέρες, δεν πρόκειται να προχωρήσει, μιας και ο Πέρκος αναζητούσε ένα παίκτη με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά, τα οποία φαίνεται να συγκεντρώνει ο Τσουμπρίλο.