Ο Σωτήρης Γκιουλέκας έκανε εκπληκτικό παιχνίδι στο Μετς και αποτέλεσε τον θεμέλιο λίθο της μεγάλης νίκης των Τρικάλων επί του Παγκρατίου.

Ο έμπειρος φόργουορντ, με δηλώσεις του στον ” FM 100″, έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του Γιάννη Τζήμα, χαρακτηρίζοντας καταλυτική την παρουσία του προκειμένου να ηρεμήσει η ομάδα από τα έξω-αγωνιστικά της προβλήματα.

Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για μας αλλά η παρουσία του Γιάννη Τζήμα ήταν καταλυτική. Μας ηρέμησε πάρα πολύ, μιλήσαμε αρκετά στα αποδυτήρια και πήγαμε στο παιχνίδι χωρίς άλλες σκέψεις”, τόνισε ο Γκιουλέκας και πρόσθεσε για το κατά πόσο επηρρεάσε θετικά η είδηση της μεγάλης χορηγίας που έχει κλειστεί:

“Σίγουρα αυτή η είδηση ήταν ευχάριστη. Ξέρουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες, ξέρουμε ότι η διοίκηση καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά πιστεύω ότι και εμείς με την παρουσία μας δείχνουμε ότι αξίζουμε μία ανταμοιβή“.

Για την προσωπική του εμφάνιση (tendex 1384) τόνισε: “Σημασία δεν έχει η δική μου εμφάνιση αλλά η νίκη. Λειτουργήσαμε όλοι σύμφωνα με τις προσταγές του προπονητή μας και κάναμε αυτό που έπρεπε μέσα στο γήπεδο”.

Όσον αφορά την συνέχεια, ο άσσος των Τρικάλων υπογράμμισε: “Νικήσαμε μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα μια καλή ομάδα η οποία να θυμίσουμε ότι έχει νικήσει την Ν. Κηφισιά. Για να έχει όμως αξία αυτή η νίκη θα πρέπει να νικήσουμε και το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο Λαύριο“.

Η προετοιμασία των Θεσσαλών για το ματς του Λαυρίου ξεκίνησε με απόντα τον Νίκο Κατσαρέ, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του (τράβηγμα στο πόδι).