Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες στον Ηρακλή σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ μέσω της αλλαγής ξένου. Οι ιθύνοντες του “Γηραιού” εξετάζουν όλες τις παραμέτρους και σύμφωνα με πληροφορίες το σενάριο να αντικατασταθεί ο Ντόμαγκοϊ Μπούμπαλο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να “δέσει” ιδανικά με την ομάδα, ολοένα και κερδίζει έδαφος.

Ο Κροάτης σέντερ βλέπει τον χρόνο του ολοένα και να μειώνεται, ενώ οι έλληνες ψηλοί τραβάνε όλο το… κουπί, καθώς στο πλευρό του Χαριτόπουλου έχει προστεθεί και ο Γεωργάκης ο οποίος τα πάει περίφημα. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και οι συνεργάτες του δεν έχουν πάρει ακόμη την οριστική τους απόφαση για αλλαγή ξένου, μιας και δεν είναι μια απλή υπόθεση, αφού υπάρχουν και τα συμβόλαια στη μέση, όμως έχουν ήδη αρχίσει να… ψάχνονται.

Οι “κυανόλευκοι” φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν τον Μπούμπαλο με παίκτη που θα αγωνίζεται στις θέσεις του σούτιγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ και γι’ αυτό κοιτάζουν προτεινόμενες λύσεις από την Αμερικάνικη αγορά. Στα χέρια τους έχουν μια λίστα με παίκτες από τις ΗΠΑ οι οποίοι διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο και οι οποίοι πληρούν τις προδιαγραφές που θέλει ο “τίγρης”, δηλαδή να είναι σκόρερ με καλό μακρινό σουτ. Οριστικές εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας…