Ο Απόλλωνας επιχειρεί τις τελευταίες ημέρες τη μεγάλη μεταγραφική του αντεπίθεση για να μπορέσει να δημιουργήσει ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό ρόστερ, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στην Α2 Εθνική Κατηγορία της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Ποιες είναι οι προτεραιότητες, πλέον;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει μπει στην τελική ευθεία η απόκτηση του Γιάννη Καραμαλέγκου, για… χατίρι του οποίου έγινε “μάχη” με το Ψυχικό κατά τις προηγούμενες ημέρες. Τελικά, πριν από μερικές ώρες ο πολυτάλαντος πλέι μέικερ που τα τελευταία χρόνια είχε σημαντικό ρόλο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία με τον Αρκαδικό και την Καστοριά, φέρεται να συμφώνησε προφορικά με τους Αχαιούς, που τον προορίζουν για πρωτοκλασάτη επιλογή στα χέρια του Νίκου Βουρνά.

Κι ενώ γίνονται ενέργειες για να επισημοποιηθεί ο “γάμος” με τον “εγκεφαλικό” παίκτη που θα δίνει ρυθμό και θα οργανώνει, είναι σαφές πως χρειάζεται ένας ηγέτης στην περιφέρεια και προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει ο… μονόδρομος “Αλέξης Κυρίτσης”. Ο έμπειρος γκαρντ / φόργουορντ είναι σπουδαίος σκόρερ και στην Πάτρα το γνωρίζουν καλά, γι’ αυτό και προσπαθούν να τον πείσουν να φορέσει τα μελανόλευκα. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, όμως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κλείσει.