Η στήριξη του κόσμου του ΟΦΗ στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με το Παγκράτι ήταν σημαντική,  όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν ακόμη πιο έντονη παρουσία στο παιχνίδι της Τετάρτης με το Περιστέρι, για τη Β’ φάση του Κυπέλλου. Το γεγονός ότι οι Ηρακλειώτες θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα από την Α1, έχει προκαλέσει έντονη κινητοποίηση τόσο στους ανθρώπους της ομάδας, όσο και στους φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν μαζικότερο παρών.

Μάλιστα, με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ καλεί τον κόσμο να έχει ακόμη πιο έντονη παρουσία ενώ περιμένει… νίκη απόψε και από τη ποδοσφαιρική ομάδα:

Η αρχή έγινε το Σάββατο με τη βοήθεια όλων μας… Έπεται ακόμα πιο δυνατή συνέχεια με αντίπαλο το Περιστέρι -Τετάρτη 19/09/2012 στις 17:00…Ακόμη πιο δυναμικά, ακόμη πιο πολλοί!!! Επίσης, ένα καλό διπλό στο ποδοσφαιρικό τμήμα απόψε… ευχόμαστε ένα χαρούμενο Ομιλίτικο διήμερο!!!”.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ παράλληλα η προσοχή του τεχνικού τιμ είναι στραμμένη στην εύρεση ενός σούτιγκ γκαρντ για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νεότερα και εντός της ημέρας, με το όνομα του Ιβάν Βουκαντίνοφ να έχει επανέλθει και πάλι στο προσκήνιο.